Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Premature Baby tickers

8 Ekim 2012 Pazartesi

6 AY KINASI HAZIRLIKLAR 1...


 FESİMİZ...
 KAFTANIMIZ...
 HELE BU TAM YEMEK İÇİN BÜSTİYERİMİZ...
 ŞALVARIMIZ...
 EL ÇİÇEKLERİMİZ...
BUNLARDA DAĞITILACAK KINALARIMIZ....
NİHAYET KIZIMIN KINA KIYAFETLERİNİ ALDIM...ÖYLE GÜZEL OLDUKİ PRENSESİM BAKMAYA DOYAMADIM...HAZIRLIKLAR YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLANIYOR ÇOK AZ KALDI BAKALIM NASIL OLACAK :)))))))

6 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşımın kızına 6 ay kınasında giydirmek için kına kıyafeti ararken kızınızınkine rastladım. çok beğendim acaba nereden temin ettiniz ve fiyatı ne kadardı öğrenebilir miyim?

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim sedef hanım ben izmirde yaşıyorum kemeraltında bu bebek bindallılarından çokça var...fiyatlarda çok uygun isterseniz temin edebilirim :)benimle iletişime geçerseniz...görüşmek dileğiyle....

Adsız dedi ki...

merhaba kızınızın kına kıyafetleri gercekten cok güzel umarım kınası cok güzel gecmiştir. ben 3 aylık hamileyim henüz bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama eger kız olursa bende 6aylık kınasını yapmak istiyorum .6aylık kınasında tam olarak neler yapılır nasıl olur eger biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Unknown dedi ki...

tabiki teşekkürler çok güzel bir etkinlik kızınıza bindallı alıyorsunuz ikramlıklar yapılıyor ev süsleniyor konuklar gelince kızı annesi kucağına alıp ortada oturuyor yüksek yüksek tepeleri söyleyerek bir aile büyüğü annenin ve bebeğin sağ ellerine kına yakıyor sonra ikramlıklar servis ediliyor böyle isteyen müzik açıp 1-2 döktürüyor :)
inşallah bu bilgiler yardımcı olur ve sizde yaparsınız sevgilerle...

Adsız dedi ki...

canım bende cumartesi yapıcam 6 ay kınası bende izmir karşıyakada oturuyorum bizimde bindallımız hazır gerçekten çok güzel duruyor umarım bizim kınamızda güzel geçer

Adsız dedi ki...

Merhaba bindallinizi cok begendim almak istesem temin edebilirmisiniz birde fiyati ne kadar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...