MALZEMELER;
1 PAKET MARGARİN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PAKET VANİLYA
1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UN
DAMLA ÇİKOLATA
ARZUYA GÖRE BİR MİKTAR ESMER ŞEKER
YAPILIŞI;
DAMLA ÇİKOLATA VE ESMER ŞEKER DIŞINDA TÜM MALZEMELERLE KULAK MEMESİ KIVAMINDA BİR HAMUR ELDE EDİYORUZ MARGARİN ODA SICAKLIĞINDA OLACAK...EN SON DAMLA ÇİKOLATA EKLİYORUZ VE FAZLA YOĞURMADAN ÇİKOLATANIN HAMURUN HER YERİNE EŞİT MİKTARDA DAĞILMASINI SAĞLIYORUZ (FAZLA YOĞURURSAK ÇİKOLATALAR ERİYİP HAMURUN RENGİNİ BOZUYOR)ŞEKLİNİ İSTEĞİMİZ GİBİ YAPIP ÜSTE GELEN KISMINI ESMER ŞEKERE BATIRIYORUZ...YAĞLI KAĞIT SERDİĞİMİZ TEPSİYE DİZİP 180 DERECE FIRINDA YARIM SAAT KONTROLLÜ PİŞİRİYORUZ...AFİYET OLSUN :)))))))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder